Danny haalt maar liefst 2870 euro op voor Stichting PLN

‘Elke ronde schalt Stichting PLN weer over het meer!’ krijgt een van onze vrijwilligers te horen via WhatsApp. Wat een ongelooflijke prestatie. Danny Jong uit Wervershoof schaatste op 31 januari 2023 de Alternatieve Elfstedentocht voor zijn sportmaat Marco Huisman. 

Met een prima weertje, goed ijs en opgestroopte mouwen ontving Danny na de tocht zijn kruisje. We hoorden dat er tijdens Danny’s doorkomst op de start / finish zelfs uitleg over PLN is gegeven. Wow, daar zijn we echt heel blij mee! We vinden het fantastisch om te zien hoe onze missie steeds meer draagvlak krijgt.

Danny schaatste maar liefst 400 (!) km in Weissensee en haalde voor het onderzoek naar een betaalbare behandelmethode voor PLN maar liefst 2870 euro op. Er zijn ook na de tocht donaties gedaan, dus wat zijn we blij met deze actie! We bedanken Danny voor zijn prachtige inzet. Wil jij ook het verschil maken en in actie komen voor PLN? Bekijk dan de actiepagina en start jouw eigen project.

Blijf op de hoogte

We versturen gemiddeld 1 keer per maand een e-mail naar mensen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen rondom de stichting en PLN. Zo hebben we het over acties, informatiemiddagen en updates rondom het onderzoek naar PLN.