Een wereld zonder PLN bereiken we samen

Dankzij onze collega’s en samenwerkingspartners werken we aan een wereld zonder PLN! We zijn hen ieder dankbaar voor de bijdrage die zij leveren aan onze missie. Dat doen zij ieder op een andere manier. Klopt jouw hart voor deze zeldzame ziekte? We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingspartners. 

Medisch wetenschappelijke partners

Onze medisch wetenschappelijke partners ondersteunen ons bij het volbrengen van onze missie. Dankzij hun projectmanagement, onderzoek en kennis zetten we samen steeds een stapje verder naar een wereld zonder PLN.

Communicatiepartners

Met onze communicatiepartners zorgen we ervoor dat we jullie bereiken. Dat doen we online én offline maar altijd met het doel om jullie met elkaar in contact te brengen óf meer mensen kennis te laten maken met PLN.

Studio Solveig

Met Anne van Almkerk van Studio Solveig hebben we onze nieuwe website (waar jij nu naar kijkt) gemaakt en gepubliceerd. Dankzij de website kun jij als drager, betrokkene of sponsor zien wat we als stichting allemaal doen en hoe we ons bezighouden met een wereld zonder PLN. Onze website is een belangrijke basis.

Anika Kok

Dankzij Anika Kok heeft onze bloedbus een prachtige make-over gekregen, want Anika ontwikkelde de vormgeving van onze bus. Zo gaan we in stijl op pad! Anika is grafisch vormgever en heeft ons al met verschillende projecten geholpen. Dankzij Anika kunnen we ons verhaal vertellen door middel van vormgeving.

SAY NIK Media

Nikki Pommer van SAY NIK Media is verantwoordelijk voor de communicatie van de stichting. Denk hierbij aan de content (inhoud) van de website, onze accounts op social media en het versturen van persberichten. Met onze (online) communicatie werken we aan een heel belangrijke missie: het bewustzijn rondom PLN vergroten.

Zeeman Reclamegroep

Goede ideeën zijn er om uitgevoerd te worden. Zeeman Reclamegroep zorgde voor de uitvoering van een goed idee: dankzij hen werd de vormgeving van Anika Kok gewrapt op onze bloedbus. Nu weet iedereen ons te zien en te vinden, waardoor we weer een stukje meer herkenbaarheid krijgen.

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren maken we onze plannen mogelijk, want zij steunen ons met een financiële bijdrage of hun diensten. We werken met deze partijen graag samen om PLN de wereld uit te helpen en zo tot een betaalbare behandeling voor de ziekte te komen.

Samenwerkingspartner van de stichting worden

We zijn altijd op zoek naar constructieve samenwerking om PLN de wereld uit te helpen. Dat kan in de vorm van een donatie, actie of door samenwerkingspartner te zijn. Onze collega Marise brengt je graag in contact met Evert, onze secretaris.