Margriet neemt afscheid van haar werk!

Elke maand starten betrokken dragers en naasten acties op onze eigen actiewebsite. Al het geld dat ingezameld wordt via deze website, wordt 100% besteed aan wetenschappelijk onderzoek. Dankzij dit onderzoek kunnen we PLN samen de wereld uit helpen en komen we dichter bij een behandeling. We zijn onze achterban enorm dankbaar voor deze steun en lichten daarom ook graag jullie acties uit!

Door PLN kan Margriet niet werken tot haar pensioenleeftijd. “Het raakt vele families, waaronder het mijne. Ik wil graag bijdragen aan een oplossing voor deze hartspierziekte.” Ze hoopt dat veel van haar collega’s haar willen steunen bij het inzamelen van een donatie aan de stichting. Dank je wel, Margriet!

Wil jij Margriet helpen in haar strijd tegen PLN? Je kunt haar enorm helpen door een bijdrage te leveren aan haar persoonlijke actiepagina. Al het geld dat hiermee wordt opgehaald gaat naar wetenschappelijk onderzoek om de ziekte beter te leren begrijpen en een betaalbare behandeling te vinden.

Blijf op de hoogte

We versturen gemiddeld 1 keer per maand een e-mail naar mensen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen rondom de stichting en PLN. Zo hebben we het over acties, informatiemiddagen en updates rondom het onderzoek naar PLN.