PLN gaat de wereld rond: een podcast-interview in de Verenigde Staten met Dr. Dean Jansen en Tom Bijvoet

We werken hard aan meer bekendheid voor PLN: door meer bewustzijn rondom de ziekte te creëren, kunnen mensen sneller anticiperen wanneer zij klachten hebben. Naast het bewustzijn rondom PLN, vinden we het ook uitermate belangrijk dat er een betaalbare behandeling voor de ziekte komt. Daarom financieren we wetenschappelijk onderzoek! 

Er wordt door wetenschappers over de hele wereld onderzoek gedaan naar de ziekte. Daarnaast zetten we ook onze mogelijkheden en middelen in het buitenland in om meer bewustzijn rondom de ziekte te delen. Daarom zijn we ook enorm blij dat de missie ook andere landen en culturen bereikt: eind februari 2023 publiceerde Dutch, the podcast een interview met Dr. Dean Jansen. Hij werd door Tom Bijvoet naar PLN gevraagd en Dean heeft daar uitgebreid uitleg over gegeven.

Benieuwd naar het interview? Je kunt het beluisteren via Spotify en YouTube.

Blijf op de hoogte

We versturen gemiddeld 1 keer per maand een e-mail naar mensen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen rondom de stichting en PLN. Zo hebben we het over acties, informatiemiddagen en updates rondom het onderzoek naar PLN.