Oproep: meewerken aan documentaire UMCU

In opdracht van het UMC Utrecht maken regisseur Max Baggerman en producent Room for Film, een documentaire. Deze documentaire gaat over behandelmogelijkheden voor mensen met PLN. Heel specifiek wordt er research gedaan naar gentherapie. Ben jij drager van het PLN-mutatie of nauw betrokken? Lees snel verder.

De regisseur en producent van de documentaire komen graag in contact met dragers van de PLN-mutatie of mensen die nauw betrokken zijn bij een drager. Zij gaan namelijk graag in gesprek om meer te weten te komen over de ervaring met de ziekte en de complexe overwegingen die tijdens een behandeling kunnen spelen.

Daarnaast zoeken zij naar mensen die in deze documentaire hun verhaal willen vertellen op beeld. Zij organiseren een gezamenlijk gesprek waarbij vier verschillende thema’s aan bod komen. Dit gesprek wordt gefilmd en heeft als functie om in de documentaire een perspectief te creëren: hoe zijn de overwegingen van patiënten?

Het doel is aan de ene kant om hoor en wederhoor te creëren over belangrijke kwesties. Daarnaast is er ook ruimte om het emotionele aspect hiervan te belichten. Schroom niet om te mailen bij interesse of vragen. Je kunt een mail versturen naar idris@roomforfilm.com.

Blijf op de hoogte

We versturen gemiddeld 1 keer per maand een e-mail naar mensen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen rondom de stichting en PLN. Zo hebben we het over acties, informatiemiddagen en updates rondom het onderzoek naar PLN.