Vital Beat

Vital Beat biedt een revolutionaire comfort- en beschermingsoplossing voor dragers van een ICD.

    

Tijdens de herstelperiode na de operatie, in het dagelijks leven en tijdens het beoefenen van sport is de ICD beschermd tegen impact en wordt tevens het comfort voor de drager verhoogt. De Vital Beat oplossing bestaat uit een uniek Shield welke gedragen wordt in combinatie met een speciaal ontwikkeld Vital Beat shirt. Deze shirts kunnen gedragen worden zoals ieder ander shirt, of onder je eigen kleding als een onder-shirt onder casual- of sportkleding.

De ICD Shield

Het Shield is gemaakt van D3O® materiaal. Dit materiaal is flexibel en comfortabel maar verhard en absorbeert in geval van impact. Dit maakt het materiaal perfect om comfortabel te kunnen dragen en tegelijkertijd bescherming te bieden wanneer nodig.

Extra optie: de Sport Shield

Als extra toevoeging is er de Sport Shield. De Sport Shield is bedoeld als extra bescherming voor mensen die meer kans lopen op impact rondom de ICD. Tevens is de Sport Shield zeer geschikt ter verhoging van het draagcomfort voor mensen waarbij de huid snel geïrriteerd en gevoelig is onder anderen doordat de ICD dicht onder de huid ligt. De Sport Shield wordt tegelijkertijd met de ICD Shield gebruikt. De twee Shields passen samen in de pocket van het Vital Beat Shirt.

                      

Benieuwd wat Vital Beat voor u kan betekenen? Bezoek de website of stuur een mail naar info@vitalbeat.com.

Wij mogen namens Vital Beat een kortingscode aanbieden: PLN-2020. U kunt de code toevoegen bij het afrekenen! Naar de shop? Klik op onderstaande link:

 

U bent hier:plnheart.org Nieuws Vital Beat