Meet the team! – Patricia

Help PLN de Wereld uit! – achter de schermen werken veel vrijwilligers, wetenschappers, artsen en andere betrokkenen mee aan ons doel. Maar wie zijn al deze mensen? Meet the team!

Dr. Patricia Vanhooydonck- vd Hoogen – Projectmanager Netherlands Heart Institute:

“Hi!

Mijn naam is Patricia Vanhooydonck -vd Hoogen en ik ben sinds oktober 2019 werkzaam als Projectmanager bij het Netherlands Heart Institute (NLHI). Sommige van jullie zullen mij misschien nog wel kennen van mijn promotieonderzoek naar ontstekingsreacties in het hart bij PLN. Ik heb altijd erg veel plezier gehad in het doen van onderzoek, maar ik miste uiteindelijk de samenwerking tussen onderzoekers en de connectie met de betrokken patiënten.

Het Netherlands Heart Institute is een uniek samenwerkingsverband van de afdelingen Cardiologie van de Universitair Medische Centra in Nederland. In mijn huidige rol als Projectmanager ben ik het eerste aanspreekpunt tussen de wetenschappers en subsidiegevers en ben ik met name betrokken bij alle PLN-gerelateerde projecten en het contact met Stichting PLN en de onderzoekers. Wat een mooie kans is dit dan ook om op deze manier betrokken te blijven bij de Stichting, de patiënten en de onderzoekers! Let’s beat PLN together as one! “

 

U bent hier:plnheart.org Nieuws Meet the team! – Patricia