Meet the team! – Luuk

Help PLN de Wereld uit! – achter de schermen werken veel vrijwilligers, wetenschappers, artsen en andere betrokkenen mee aan ons doel. Maar wie zijn al deze mensen? Meet the team!

“Mijn doel: bouwen aan de brug tussen drager en wetenschap” – Luuk Kerckhaert – Wetenschappelijk Adviseur Stichting PLN

Hoi! Mijn naam is Luuk Kerckhaert, ik ben derdejaars geneeskundestudent en als wetenschappelijk adviseur betrokken bij Stichting PLN. Mijn rol bij de Stichting bestaat uit het verstevigen van de brug tussen de Stichting en de wetenschappelijke wereld. Zo heb ik een overzicht gemaakt van alle PLN onderzoeken wereldwijd en geef ik samen met de voorzitter van de Stichting klinische lessen aan groepen cardiologen. Ook vertaal ik lastige wetenschappelijke teksten naar meer begrijpelijke taal voor de Stichting en haar achterban. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren aan het uit de wereld helpen van PLN!

U bent hier:plnheart.org Nieuws Meet the team! – Luuk