Meet the team! – Leo Dean Jansen, MD

Help PLN de Wereld uit! – achter de schermen werken veel vrijwilligers, wetenschappers, artsen en andere betrokkenen mee aan ons doel. Maar wie zijn al deze mensen? Meet the team!

Samen kunnen we een behandelmethode vinden voor PLN – Leo Dean Jansen, MD

“Voor mijn PLN-diagnose had ik een drukke chirurgische orthopedische praktijk, reisde ik veel met mijn familie en nam ik deel aan veel sportactiviteiten. Nu is het heel moeilijk om niet al die dingen te kunnen doen waar ik van hield. Gelukkig heeft het werken met Stichting PLN me weer een doel in mijn leven gegeven.

Ik heb negen familieleden met de PLN-mutatie, waardoor ik nog meer toegewijd ben aan het vinden van een behandelmethode. Als bestuurslid van de US PLN Foundation ben ik betrokken bij educatie en fondsenwerving voor de Stichting in Noord Amerika. Ik geef ook lezingen over PLN op wetenschappelijke bijeenkomsten vanuit het perspectief van een patiënt/arts”.

U bent hier:plnheart.org Nieuws Meet the team! – Leo Dean Jansen, MD