Beste vrienden Alice & Nikki rennen voor PLN!

Elke maand starten betrokken dragers en naasten acties op onze eigen actiewebsite. Al het geld dat ingezameld wordt via deze website, wordt 100% besteed aan wetenschappelijk onderzoek. Dankzij dit onderzoek kunnen we PLN samen de wereld uit helpen en komen we dichter bij een behandeling. We zijn onze achterban enorm dankbaar voor deze steun en lichten daarom ook graag jullie acties uit!

In 2021 hoorde ik voor het eerst over PLN. Ik had geen idee wat het was, wat het betekende en wat de impact is op het leven van dragers. Naarmate de tijd vorderde leerde ik steeds meer over PLN en kreeg ik voor het eerst een gevoel wat het moet betekenen om deze ziekte te dragen. Aan het einde van 2022 ontmoette ik Pieter (voorzitter van de stichting) voor het eerst in Breda en vertelde hij zijn persoonlijke verhaal over wat PLN precies is en wat dat met hem heeft gedaan. 

Ik raakte direct in de ban van zijn verhaal en voelde meteen een diepe motivatie om bij te dragen aan een oplossing voor PLN. Zelf heb ik geen medische of wetenschappelijke achtergrond, wel een zeer grote interesse en passie voor marketing, communicatie en psychologie. Sinds januari 2023 zet ik die interesse in om ervoor te zorgen dat PLN groots op de kaart komt te staan en dat we via deze actie-website onze doelen behalen, zodat we de wetenschap blijven supporten en een behandeling voor PLN elke dag een stapje dichterbij komt. 

Tekst gaat door onder de foto.

Hoe tof is het dan om niet alleen deze boodschap te verspreiden vanachter de laptop, maar ook daad bij woord te voegen en zelf een actie te starten? Daarom ren ik samen met mijn beste vriendin Alice op 26 mei 2024 de Vestingloop in ‘s-Hertogenbosch. We zitten ‘s avonds liever op de bank televisie te kijken dan dat we in het donker hardlopen, maar voor dit doel trainen we samen naar een hopelijk haalbaar doel – we gaan er in ieder geval voor! 

Vanuit mijn rol bij de stichting kan ik met volle trots zeggen dat al het geld dat we ophalen voor de volle 100% naar wetenschappelijk onderzoek gaat. Er blijft niets aan de strijkstok hangen, alles komt onze doelen ten goede. Dus, wil jij helpen PLN de wereld uit te helpen? Jouw bijdrage maakt een wezenlijk verschil en hiermee kunnen we de volgende stap zetten naar een PLN-vrije wereld. Alice en ik zijn je eeuwig dankbaar en we houden jullie op de hoogte van onze progressie! 

Blijf op de hoogte

We versturen gemiddeld 1 keer per maand een e-mail naar mensen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen rondom de stichting en PLN. Zo hebben we het over acties, informatiemiddagen en updates rondom het onderzoek naar PLN.