Trekkingsuitslag PLN Familiedagloterij 10 september 2022

Om 5 over 5 heeft onze voorzitter Pieter Glijnis de winnende lootjes getrokken voor de loterij. Niet alle prijswinnaars waren toen nog aanwezig. Staat jouw lotnummer hieronder vermeld, neem dan contact op via info@plnheart.org, dan komt de prijs alsnog naar je toe.

 


 

3x PLN-pakket met een pet, shirt, bidon en stresshartje – lotnummer 220, 128 en 34

 

2 flessen rode wijn – lotnummer 304

 

Theepakket van Simon Levelt – lotnummer 5

 

Cadeaubon t.w.v. €20,- van lokale slager – lotnummer 66

 

2 vrijkaartjes voor trampolinepark Starjump in Schagen – lotnummer 203

 

2 x 2 vrijkaartjes voor Museum Broekerveiling – lotnummer 229 en 151

 

Hoofdprijs: Een vlucht van een uur boven Noord-Holland – lotnummer 234

 

Zet zaterdag 10 september 2022 in je agenda!

Op deze dag organiseren we de allereerste PLN Familiedag voor iedereen in onze grote familie! Een gezellige, ontspannen dag om andere PLN-dragers te ontmoeten én om geld in te zamelen voor de stichting.

Alle dragers van de PLN Arg.14del mutatie in Nederland stammen af van dezelfde Friese voorouder. Wij zijn dus allemaal familie van elkaar. Daarom organiseren wij de PLN Familiedag!

De PLN Familiedag vieren we in Wieringerwerf. Hier, in Noord-Holland, staat ons prachtige kantoorpand en hebben we prachtige ruimtes om iedereen te ontvangen.

 

Iedereen kan zelf een actie aanmaken via onze actiewebsite www.inactievoorpln.nl om tijdens deze dag geld in te zamelen voor onderzoek naar PLN.

Programma PLN Familiedag

We hebben prachtige routes gemaakt in de Kop van Noord-Holland. Vanuit Wieringerwerf zijn er 3 afstanden zodat jij jouw perfecte ronde kan kiezen. Kies voor een route van 42, 84 of 112 km. De routes gaan over fietsvriendelijke wegen en laten je het unieke landschap van het voormalig eiland Wieringen ontdekken. Fiets voor jezelf en fiets voor een wereld zonder PLN.

 

14 fitte kilometers

De afstanden van de routes zijn allemaal een veelvoud van 14. Dit omdat bij de PLN-mutatie het aminozuur arginine (Arg) op positie 14 ontbreekt. De wetenschappelijke term is dan ook: PLN p.Arg14del. We hebben dus iets met het getal 14. We maken van 14 graag een positief getal en dus rijden we 14 fitte kilometers! Als recreant rij je 3×14 fitte kilometers en als toerfietsers kies je voor 6×14 of 8×14 fitte kilometers. Die 14 fitte kilometers zijn wat ons betreft ook wel wat waard. Maak daarom een actiepagina aan en spoor je vrienden en familie aan om al je fitte kilometers te sponsoren voor Stichting PLN!

 

Fietstocht 3×14 = 42 kilometer – start 12-13 uur

Fietstocht 6×14 = 84 kilometer – start 11-12 uur

Fietstocht 8×14 = 112 kilometer – start 11-12 uur

Op de PLN Familiedag is er een gezellig Marktplein met allerlei kraampjes. Hier bestieren onderzoekers en medisch specialisten een marktkraam om hun projecten met ons te delen én er zijn traditionele kraampjes waar je het creatieve werk van andere PLN-dragers kunt kopen.

 

Zelf op de markt staan?

Dat kan! Je mag helemaal zelf weten wat er in jouw kraampje ligt. Kun je heerlijke koekjes of taarten bakken die iedereen moet proeven? Maak je mooi gebreide kleden en wil je er een paar verkopen? Ben je op een andere manier creatief? Verkoop jouw zelfgemaakte artikelen op de markt, doneer de winst en draag zo je steentje bij aan een wereld zonder PLN!

 

Meld je aan via info@plnheart.org

Kom op de PLN Familiedag sjoelen, muizen meppen, het bibberspiraal bedwingen en allerlei andere Oud-Hollandse spelletjes spelen. Lukt het jou om na al die inspanning een glaasje limonade te melken?

 

Er is op 10 september ook genoeg te doen voor kinderen. Kom dus met het hele gezin!

Koop lootjes voor de loterij en volg gespannen de trekking aan het eind van de dag. 

Elk uur start er een rondleiding bij onze buren van HGG.

 

Onze voorzitter Pieter Glijnis was ooit één van de oprichters van HGG. Daarnaast is dit bedrijf één van de hoofdsponsors van Stichting PLN.

 

Wat doet HGG?

HGG bereidt stalen buizen, balken, kokers en andere profielen voor met 3D Profiling. 3D Profileren is een geautomatiseerd proces van het snijden van driedimensionale vormen aan die metalen buizen, balken en andere profielen. Deze snedes zijn ter voorbereiding van de profielen voor de vorming van lasverbindingen. Bij 2D profileren wordt met name platte strip of plaat gesneden. 3D profileren is gericht op het driedimensionaal snijden van driedimensionale vormen op niet platte materialen en daarmee het vormen van nauwkeurige geometrische fit, om sterke lasverbindingen te realiseren.

 

Bekijk op 10 september deze vernuftige techniek en spectaculaire machines met je eigen ogen!

Klik op de afbeelding hiernaast voor een volledig programma met tijdschema. Hieronder staan de tijden ook weergegeven:

 

11-12 uur start fietstochten 84 en 112 km

12-13 uur start fietstocht 42 km

13-17 uur marktplein geopend

13-17 uur meedoen met de kinderspelletjes

13-17 uur doneer bloed voor verder onderzoek naar een behandelmethode voor PLN

16:30 uur trekking Grote Loterij (lootjes kun je vanaf 13 uur op het marktplein kopen

Vanaf 13 uur start op elk heel uur een rondleiding bij onze buren en grote sponsor HGG

 

Zorg dat je erbij bent op 10 september en meld je gratis aan via info@plnheart.org of via onderstaande knop!

Waarom Familiedag?

Alle dragers van de PLN Arg.14del mutatie in Nederland stammen af van dezelfde Friese voorouder. Wij zijn dus allemaal familie van elkaar. Daarom organiseren wij de PLN Familiedag!

Maar familie betekent meer dan een bloedband delen. Familie is onvoorwaardelijk en vertrouwd. Je voelt elkaar aan doordat je elkaar snel begrijpt. Familie is iets gemeenschappelijks delen zoals een ICD of specifieke medicatie. Familie begrijpt dat je niet altijd kunt afspreken of je aan moet passen tijdens sporten.

Wat betekent familie voor jou?

U bent hier:plnheart.org PLN Familiedag