PLN-Monstertocht

 

Na twee jaar annuleringen als gevolg van COVID-19 staan wij dit jaar weer aan de start bij de Styrkeprøven! De monsterlijke rit van Trondheim naar Oslo in het weekend van 17 – 19 juni.

Den Store Styrkeprøven”, oftewel de “grote krachtproef”….. 568 kilometers, 3627 hoogtemeters in 24 uur. De Styrkeprøven is één van de bekendste lange afstandstochten van Scandinavië en wordt rond de midzomer-dag en -nacht georganiseerd waarbij het ‘s nachts maar 2 uur donker is.

Dit jaar fietst weer een topteam mee voor Stichting PLN: artsen, wetenschappers en andere betrokkenen zetten zich in om geld in te zamelen voor een behandelmethode voor PLN. Steun jij onze fietsers ook? Kijk op www.monstertocht.nl!

Een impressie van de vorige edities vind je hier:

2019: LINK

2018: LINK

(Stichting PLN kent geen strijkstok. Alle donatie opbrengsten worden 100% besteed aan onze onderzoeksdoeleinden. Kosten worden door verschillende sponsoren vergoed).

PLN-Familiedag

Hou zaterdag 10 september 2022 vrij in je agenda!

 

Alle dragers van de PLN Arg.14del mutatie in Nederland stammen af van dezelfde Friese voorouder. Wij zijn dus allemaal familie van elkaar. Daarom organiseren wij de PLN Familiedag!

 

Sportievelingen kunnen kiezen uit twee afstanden:

 

  • 6*14KM (84)
  • 8*14KM (112)

 

Ook organiseren wij een tocht met activiteit voor recreatiefietsers van 42 KM (3×14).

 

In de middag zullen we ook wat activiteiten zijn op het PLN HQ. Iedereen kan zelf een actie aanmaken via onze actie website (www.inactievoorpln.nl) om tijdens deze dag geld in te zamelen voor onderzoek naar PLN.

 

Meer informatie over deze dag volgt!

 

(Stichting PLN kent geen strijkstok. Alle donatie opbrengsten worden 100% besteed aan onze onderzoeksdoeleinden. Kosten worden door verschillende sponsoren vergoed).

 

PLN-Informatiemiddagen

Wil je meer weten over de PLN-mutatie en wat dat met je hart doet? Wil je weten hoe het staat met onze onderzoeken? En wil je graag in contact komen met lotgenoten? Kom dan naar één van onze regionale PLN-informatiemiddagen!

 

Omdat het nog even niet verstandig is om in heel grote groepen bij elkaar te komen hebben we besloten om kleinere, regionale informatiebijeenkomsten te organiseren. Het overgrote deel van dragers woont in de noordelijke provincies. Onze vrijwilligers hebben met ons meegedacht en zo hebben we de volgende locaties vast kunnen leggen:

 

  • Zaterdagmiddag 11 juni 2022 in Theater ‘Het Postkantoor’ te Bovenkarspel (Noord-Holland)
  • Zaterdagmiddag 2 juli 2022 in Hotel Oostergoo te Grou (Friesland)
  • Zaterdagmiddag 1 oktober 2022 in Fletcher Familiehotel Paterswolde (Groningen)
  • Dit jaar komen we ook weer naar Ameland. De vrijwilligers daar zijn hard bezig en die datum volgt nog.

 

Voorlopige tijden: tussen 13.00 uur en 15.30 uur.

 

Twee jaar onzekerheid, van besmettingsgolf naar lockdown en van overvolle ziekenhuizen naar coronapaspoorten. Het was allemaal niet makkelijk. Het team van Stichting PLN heeft jullie ook erg gemist. En een webinar is dan wel een goede manier om informatie te verstrekken.. er gaat toch niets boven persoonlijk contact.

 

Wees zeker van een plekje en meld je alvast aan voor een van deze middagen! Stuur een berichtje met je gegevens naar info@plnheart.org. Hoe eerder we weten dat je komt, hoe beter.
Hou voor verdere informatie over de bijeenkomsten de komende tijd onze website of social media in de gaten.

 

Vind je het leuk om ons te helpen op een van deze middagen, of heb jij ingangen bij de pers om meer aandacht te krijgen voor PLN in de omgeving van Bovenkarspel, Grou of Paterswolde? Vind jij dat we ook bij jou in de buurt moeten komen en wil je ons daarbij helpen? Stuur dan een berichtje naar annette@plnheart.org.

Let op: COVID-19 is echt de wereld nog niet uit. PLN-dragers die al ziek zijn of getransplanteerd moeten nog steeds extra voorzichtig blijven. De regels zijn dan wel versoepeld, maar dat heeft wel weer voor extra besmetting gezorgd. Blijf dus voorzichtig!

U bent hier:plnheart.org Evenementen