Informatiemiddag | Zaterdag 12 oktober 2024 | Rotterdam

Aan het werk in de PLN Bloedbus.

Op zaterdag 12 oktober 2024 organiseren we namens de stichting weer een informatiemiddag. Met de informatiemiddagen vertellen we je meer over PLN, huidige behandelmethodes en bijvoorbeeld erfelijkheid. De inhoud van het programma wordt zorgvuldig samengesteld door onze coördinatoren.

Elke informatiemiddag is anders, met verschillende sprekers uit het werkveld die jullie meer vertellen over PLN. Dit kunnen onze eigen collega’s zijn, zoals bijvoorbeeld voorzitter Pieter Glijnis of Scientific Officer Luuk Kerckhaert. Daarnaast nodigen we ook andere experts zoals cardiologen of onderzoekers uit om te spreken. 

Vanaf 13.00 uur ben je welkom om aan te sluiten bij de middag. Deze duurt tot 15.30 uur. Uiteraard is er na afloop nog tijd om met elkaar na te kletsen en vragen te stellen aan de aanwezige gasten. Dit mag natuurlijk ook tijdens de middag.

PROGRAMMA 

Het definitieve programma is nog niet bekend, maar wij communiceren dit zo snel mogelijk met jullie. Zet in ieder geval 13.00 uur tot 15.30 uur (met uitloop) in je agenda. We organiseren de middag bij het Van der Valk-hotel in Rotterdam-Blijdorp. Het adres van deze locatie is Energieweg 2.. 

BLOEDAFNAME

We nemen onze mobiele bloedbus mee op locatie. Hierdoor kunnen wij op locatie bloed afnemen van bijvoorbeeld dragers of familieleden. Dit bloed wordt ingezet voor onderzoek naar PLN. Wij gaan hier uiteraard uiterst zorgvuldig mee om. 

Het is voor deze informatiemiddag mogelijk om bloed te doneren als drager en als familielid. De bloedafname begint vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur. Wil je hieraan meedoen? Dan is het belangrijk dat je het formulier voor de bloedafname invult. Dat kun je doen via deze link.

AANMELDEN VOOR DE INFORMATIEMIDDAG

Je kunt je via info@plnheart.org aanmelden voor de informatiemiddag. Laat ons dan weten of je aansluit bij de fysieke bijeenkomst en/of de bloedafname. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie om jouw aanmelding te bevestigen. Vergeet niet bij het aanmelden voor de bloedafname ook jouw ingevulde formulier mee te sturen.

Blijf op de hoogte

We versturen gemiddeld 1 keer per maand een e-mail naar mensen die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen rondom de stichting en PLN. Zo hebben we het over acties, informatiemiddagen en updates rondom het onderzoek naar PLN.